Gyakori kérdések

Mi a Pagerider.com?

A Pagerider.com egy Facebook alkalmazás-készítő megoldás. Alkalmazás aloldalakat tudsz vele létrehozni a Facebook oldaladhoz.

Mi az a Facebook oldal?

Egy Facebook oldal a vállalatod (vagy terméked, márkád) számára létrehozott Facebook profil. Van üzenőfala, tölthetsz fel rá fotókat és videókat, nyüzsöghetsz rajta keresztül a közösségi médiában. A Facebook oldaladat, és így a vállalatod megjelenését a közösségi médiában teljesen egyedivé teheted olyan alkalmazásokkal, amelyek aloldalként jelennek meg az oldaladon.

Hogyan működik a Pagerider?

Összekapcsolod a Facebook profilodat a Pagerider-rel, kiválasztod az alkalmzást, feltöltöd tartalommal, választasz egy sablont a grafikusunk által készítettekből, vagy kialakítod a sajátodat, és végül élesíted az alkalmazást, vagyis felinstallálod az általad kezelt Facebook oldalra. Az alkalmazás működéséről, és folyamatos fejlesztéséről mi gondoskodunk, a tartalmak a mi szervereinken kerülnek tárolásra, a kezelés és karbantartás pedig egy interneteléréssel rendelkező böngészőből a világ bármely pontjáról elvégezhető. A Pagerider.com használatához nem kell olyan dolgok szakértőjének lenned, mint a PHP, MySQL, JavaScript, SDK, OAUTH 2.0, Graph API, JQuery, access token, stb.

Miért kértek engedélyt az oldalaim kezeléséhez?

A Facebook kapcsolat felállításakor engedélyt kérünk Tőled az általad kezelt oldalak kezelésére (manage_pages). Erre azért van szükségünk, hogy felinstallálhassuk az általad választott és beállított alkalmazást az oldaladra.

Miért van szükségetek az email címemre? (Send me email)

A Facebook kapcsolat felállításakor engedélyt kérünk Tőled az email címed elérésére azért, hogy a jövőben tájékoztatni tudjunk különböző technikai dolgokról, új alkalmazások megjelenéséről, a rendszer karbantartásáról, stb.

Miért van szükségetek a születésnapomra? (Access my profile information – Birthday)

A Facebook kapcsolat felállításakor engedélyt kérünk a születésnapod elérésére. Erre azért van szükségünk, hogy boldog szülinapot tudjunk Neked kívánni, és esetleg szülinapi akcióval tudjuk még vidámabbá tenni a nagy napot.

Mennyibe kerül?

Az alkalmazások közül néhánynak a használata teljesen ingyenes. Árainkról részletesen a árak menüpontban tájékozódhatsz.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetős csomag megrendelése esetén átutalással vagy a Acceptance Mark szolgáltatáson keresztül tudsz fizetni.


Share and Enjoy