Csinos és izgalmas: oklevél a kvízhez

Azt gondoljuk, hogy a legcsinosabb és egyben legizgalmasabb dologgal rukkolunk most elő, amióta a Pagerider létezik.

Oklevél

Vagy hívhatod diplomának is. Egy szépen megtervezett, és ízléses feliratokkal ellátott kép, amit a Facebook oldalad látogatója kap, ha kitölti a kvízedet. Eddig csak Like-olnia kellett az oldaladat a játékosnak, de ezen túl, ha akarod, a kvíz kitöltése után a nevével és eredményével ellátott oklevelet is kap a rajongód.

Hogy miért jó ez? Mert a képre felfigyelnek a játékosod ismerősei is, és ők is próbára akarják majd tenni a tudásukat a kvízedben. Terjed, mint a vírus, és csak gyűlnek a Like-ok… Izgalmas, ugye? És hogy mitől csinos?

Tipográfia és design

Több, mint 50 gondosan válogatott betűtípust használhatsz az okleveleden. Soronként döntheted el, hogy milyen fajta betű jelenjen meg. Az oklevél alapjaként három, grafikus által tervezett design oklevél-sablont tettünk elérhetővé, de feltöltheted a sajátodat is.

“Színezd újra…”

Miért kellene, hogy a felirataid egyhangú szürkék legyenek az oklevélen? Válassz színeket minden felirathoz! Teljesen egyedi diplomákat adhatsz a látogató-rajongó-játékosaidnak.

Szeretnéd élőben is látni, hogy működik? Kattints IDE! És ha még mindig maradt volna nyitott kérdésed az okleveles kvízzel kapcsolatban, olvasd el a Hogy működik a kvíz alkalmazás? című leírásunkat. Mit gondolsz? Lesz egy ilyen a Te Facebook oldaladon is?


Share and Enjoy

Hozzászólások lezárva.