Felhasználói adatok a Kvízben és a Puzzle-ben

A Pagerider Kvíz és Puzzle alkalmazásait használva reklámozhatod céged termékeit, szolgálatatásaid, ismertebbé teheted a FB oldalad, növelheted annak látogatottságát. Viszont az egészben a legizgalmasabb, hogy teljesen legalálisan gyűjtheted a játékosaid nevét és e-mail címét, amit később felhasználhatsz hírlevél küldéshez vagy további reklámkampányokhoz, akciókhoz. A játékban való részvételhez a játékosnak engedélyeznie kell, hogy az alkalmazás hozzáférjen az adataihoz (profil, email, ismerősök listája). A többi már az alkalmazás dolga: a látogató játszik, és az adatai az eredményével együtt tárolásra kerülnek. Hogyan férsz hozzá a játékosaid adataihoz? A Dolgaim menüpont alatt találod az általad készítetett alkalmazások előnézeti képeit. quiz-admin-1Ha az előnézeti kép fölé viszed az egered mutatóját, akkor ezeket a gombokat látod. Neked most az az érdekes, hogy hozzáférj a felhasználók adataihoz, ezért az Admin gombra kell kattintanod.

quiz-admin-2-blurredAzonnal láthatod a Kvízedben, vagy Puzzle játékodba részt vevő játékosok adatait egy táblázat formájában. Ha le szeretnéd tölteni a listát, kattints a Lista letöltése gombra.

quiz-admin-3A játékoslistát CSV, vagyis vesszővel elválasztott értékeket tartalmazó szöveges formában tudod lementeni a gépedre, majd…

quiz-admin-4…a lementett táblázatodat Excel-ben (vagy OpenOffice-ban, LibreOffice-ban) tudod megnyitni. És ettől a ponttól a Tiéd a pálya: kisorsolhatod a nyereményt, amit igértél, vagy éppen beimportálhatod a játékosaid email címét a hírlevél-küldő rendszeredbe – feltéve, hogy a játékod szabályzatodban erről előre tájékoztattad a felhasználóidat.

Egyszerű, nem? :-)


Share and Enjoy